Fizetés és szállítás

A webáruházban található termékeket több központi raktárról szállítjuk, ahonnan a megrendelés beérkezte után kérem le a megfelelő termékeket. A szállítási határidő kb. 2-5 munkanap.

Webáruházban leadott megrendeléseket a Magyar Posta szállítja a mindenkori aktuális díjazás szerint, vagy egyedi kiszállítás “INGYENES házhozszállítás”-sal (20 ezer forintot meghaladó megrendelés esetén, 10kg súlyhatárig.)

A felmerülő postaköltséget minden esetben a vevő állja, kivéve akkor, ha eléri az adott rendelési limitet(20 ezer forintot), mely felett már mi fizetjük meg a megrendelő helyett!

Személyes átvételre kizárólag az “INGYENES házhozszállítással” és csak a megadott területeken van lehetőség az előzetesen egyeztetett időpontban.

Amennyiben “INGYENES házhozszállítás”-nál a csomagot bármely okból nem sikerül átvetetni (pl. nincs otthon senki, nem működik a csengő…), akkor csak külön díj ellenében van lehetőség a csomag átvételére egy másik időpontban.

Előre utalás 3 lehetséges módja:

1. Banki átutalás más bankszámláról. Számlatul.: Miklósy Dániel Róbert - UniCredit Bank: 10918001-00000075-17510000
2. Bármely magyarországi UniCredit bankfiókban konkrét összeg (kp) befizetése bankszámlánkra.
3. PayPal – Internetes előre utalásos rendszer. Azonosító: biomacibolt@gmail.com

A vásárló ÁFÁ-s számla igényét lehetőleg a megrendeléssel egy időben a megjegyzés rovatban tüntesse fel, de legkésőbb 24 órán belül küldjön e-mail-t erre vonatkozóan. Amennyiben nem értesülünk az ÁFÁ-s számla igényről időben, úgy a későbbiekben nem tudjuk garantálni az utánküldést.

A megrendelés leadásával a regisztrált vásárló a fenti feltételeket elfogadja!

 

Díjak:
Előre utalás, MPL postai               szállítással:  1.590 Ft,
 
Magyarország területén 20.000 Ft feletti megrendelésre ingyenes szállítás! (10kg súlyhatárig)
 
Személyes átvétel: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31
 
Külföldre történő szállításnál minden esetben egyedi egyeztetés szükséges!