GY.I.K.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

1. Miért kerül ennyibe a csomagom megküldése, mikor jóval 20kg alatt van?

1. A csomagküldésre vonatkozó postai díjszabásokat bárki, bármikor megtrekintheti az interneten. A díjszabás 2-20kg között egységes.
Sajnos csak fix szállítási díjjal tudunk előre számolni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minél olcsóbban fel tudjuk adni a megrendelt csomagokat.

2. Hol tudok részletesebben tájékozódni a termékek használatával kapcsolatban?

2. A webáruházhoz szorosan kapcsolódó blog-ban olvashatsz bővebben a termékek hatásairól, felhasználási lehetőségeiről: biomaci.blogspot.com

3. Lehetséges-e az, hogy nem pont ugyanazt a terméket küldik, ami a képen látható?

3. A termékekhez tartozó képek demonstrációs jellegűek, ezért nem minden esetben egyeznek meg mindenben a ténylegesen kiválasztott, megrendelt áruval. A gyártók fenntartják a termékeik változtatásának jogát, mely a csomagolásra is kiterjed. Igyekszünk mindig a képpel azonos terméket küldeni, de némely esetben ez nem lehetséges.

Ha bármilyen speciális kérés tartozik a megrendeléshez, vagy kizárólag a képen látható termék felel csak meg, akkor ezt a megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

4. Mi van akkor, ha az általam megrendelt termék éppen hiánycikk?

4. Ilyen esetben igyekszünk minden tulajdonságában összetevőiben azonos terméket más kiszerelésű, vagy éppen más gyártó által forgalomban lévő termékkel helyettesíteni, de ezt mindenképpen azonnal egyeztetjük a megrendelővel. Ha nincs más alternatíva, akkor megkérjük, hogy várjon a pénz megküldésével és csak egy újabb egyeztetés után, amikor már kapható a termék csak akkor utaljon. Ha időközben már elküldte volna a pénzt, akkor a pénz beérkezését követően telefonon egyeztetjük, mi legyen a továbbiakban. Amennyiben a megrendelő úgy határoz, akkor természetesen visszautaljuk neki a befizetett összeget.

5. Milyen esetben INGYENES a házhozszállítás?

A következő esetekben INGYENES a szállítás, ill. csak az áru eladási árát kell megfizetni.

a). Áru átvétele Pécelen, előzetesen egyeztetett időpontban.
Értékhatár nincs, súlyhatár nincs.

b). Megrendelt, visszaigazolt áru kiszállítása előzetesen egyeztetett időpontban csak 5.000,-Ft feletti összértékű megrendelés esetében kizárólag az alábbi területekre:
- Pécel és környékén.

c). Megrendelt, visszaigazolt áru postai, vagy más csomag szállító céggel Magyarországon bármely lakcímre 20000,-Ft feletti megrendelés és előre utalásos fizetés esetében, max. 20kg-ig a szállítási költséget mi álljuk.

FONTOS!
A felsorolt INGYENES lehetőségek nem érvényesek abban az esetben, ha bármely okból az átadás az átvevő miatt meghiúsúl. (pl. nincs csengő, a megbeszélt időpontban az átvevő nem jelenik meg, stb.)

 

6. Az előre utalást választottam, de nem tudom milyen bankszámlára utalhatom a pénzt?

Számlatul.: Miklósy Dániel Róbert
UniCredit Bank: 10918001-00000075-17510000

7. Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

Bankkártyás fizetés csak közvetett módon lehetséges a PayPal internetes rendszeren keresztül. Ennek azonosítója az e-mail címünk, azaz biomacibolt@gmail.com

 

Írd meg bátran, ha bármilyen kérdésed van a honlap részletes megtekintése után!

biomacibolt@gmail.com