Szappan készítés alapanyagai

A kategóriában 43 termék található.
  • GLICERIN NÖVÉNYI 99.5 (250 ML)

    GLICERIN NÖVÉNYI 99.5 (250 ML)

    Újdonság!

    A glicerin egy színtelen, szagtalan, viszkózus vegyület, melyet az élelmiszer és a kozmetikai ipar is széles körben alkalmaz – kémiailag egy cukoralkohol, enyhén mérgező. Vízzel és etanollal korlátlanul elegyedik. Három darab hidrofil hidroxil-csoportot…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR TENGERÉSZ KÉK 10G

    MICA POR TENGERÉSZ KÉK 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR EPER PIROS 10G

    MICA POR EPER PIROS 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • SZTERAINSAV (1000G)

    SZTERAINSAV (1000G)

    Újdonság!

    A sztearinsav egy színtelen, viaszos szilárd anyag, vízben nem oldódik, olajokban és alkoholban viszont igen. Széles körben használt alapvető összetevője a kozmetikai termékeknek: szappanoknak, arckrémeknek, testápolóknak, borotválkozási…

    1 700 Ft
    / db
  • CETYL-ALKOHOL (1000G)

    CETYL-ALKOHOL (1000G)

    Újdonság!

    A cetyl-alkohol, más néven 1-hexadekanol vagy palmitil-alkohol színtelen, szagtalan, viaszos, fehér, gyógyszerkönyvi minőségű, apró lemezke formájú anyag. Alkoholban és éterben oldódik, vízben nem! A cetylalkoholt a kozmetikumokban konzisztencianövelőként,…

    1 390 Ft
    / db
  • Lauryl-Glucoside (1000g)

    Lauryl-Glucoside (1000g)

    Újdonság!

    Glucoseból és kókuszolajból előállított kíméletes felületaktív anyag, tisztító. Erősen lúgos (ph 11.5-12.5), így legtöbbször citromsavval hozzák a termékek ph értékét a kívánt tartományba. Az ún.cukortenzidek, glükozidok mind nem-ionos…

    3 390 Ft
    / db
  • MICA POR SÖTÉT LILA 10G

    MICA POR SÖTÉT LILA 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR CITROM 10G

    MICA POR CITROM 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR ALMAZÖLD 10G

    MICA POR ALMAZÖLD 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR FEHÉR 10G

    MICA POR FEHÉR 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • ROKONSAL (50ML)

    ROKONSAL (50ML)

    Újdonság!

    Parabenmentes, BDIH-konform tartósító anyag. Savas közegben fejti ki hatását. Használatával megelőzhető a baktériumok, gombák elszaporodása a házi kozmetikumokban. INCI: BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, BENZOIC ACID, SORBIC ACID

    2 300 Ft
    / db
  • MICA POR AZÚRKÉK 10G

    MICA POR AZÚRKÉK 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR NARANCS 10G

    MICA POR NARANCS 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA VILÁGOS LILA 10G

    MICA VILÁGOS LILA 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR ARANY 10G

    MICA POR ARANY 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA GRAFIT SZÜRKE 10 G

    MICA GRAFIT SZÜRKE 10 G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR EZÜST 10G

    MICA POR EZÜST 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR NEON SÁRGA 10G

    MICA POR NEON SÁRGA 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • MICA POR ÓCEÁN KÉK 10G

    MICA POR ÓCEÁN KÉK 10G

    Újdonság!

    A mica (magyarul csillámkő) a szilikátok csoportjába, a csillámfélék ásványegyüttesébe tartozik. Lapos, lemezes vagy pikkelyes kristályokban fordul elő. Népies elnevezése máriaüveg. Kristályai vékony lemezekre hasíthatók, gyöngyházfényű…

    890 Ft
    / db
  • DECYL-GLUCOSIDE (1KG)

    DECYL-GLUCOSIDE (1KG)

    Újdonság!

    Jól tisztító de a bőrhöz kíméletes nem ionos tenzid. Az ún.cukortenzidek, glükozidok mind nem-ionos tenzidek. Egyfelől jól tompítják a kozmetikumban használt anionos tenzid irritatív hatását, segítik a habzást; ugyanakkor egyedüli tenzidként…

    2 890 Ft
    / db