RICINUS OLAJ (250 ML)

Újdonság!
A ricinusolaj a ricinus (vagy más néven krisztuspálma) nevű örökzöld lágyszárú növény mérgező magjából hideg sajtolással, majd forró vizes felfőzéssel kinyert olaj. A ricinusolaj táplálja, nedvesíti a bőrt, ezért érdemes kiszáradt kézfejünket és a talpat is kenegetni vele,…
1 300 Ft
/ db
A ricinusolaj a ricinus (vagy más néven krisztuspálma) nevű örökzöld lágyszárú növény mérgező magjából hideg sajtolással, majd forró vizes felfőzéssel kinyert olaj.
A ricinusolaj táplálja, nedvesíti a bőrt, ezért érdemes kiszáradt kézfejünket és a talpat is kenegetni vele, akár napi rendszerességgel.
Körmeinktől se sajnáljuk, ugyanis hatására azok megvastagodnak, kevésbé fognak megrepedezni és töredezni, és szép fényt is kapnak.
Gombás bőrfertőzések, szemölcsök ellen is kiváló szer, reggel és este kell enyhén bedörzsölni az olajjal az érintett területet.
Gyulladásgátló hatása miatt kisebb sebeket is kezelhetünk vele.
Napégés esetén enyhül a fájdalom és könnyebben regenerálódik a bőr, ha ricinusolajjal kenjük be.
Mire jó még?
Szempillára , szemöldökre, hajra, haj növesztőként is, ajakápolónak.
Szappan alapanyagként is kiváló.

Szállítás

PayPal

Személyes átvétel Pécelen


Akkor válassza, ha az alábbi péceli címen át tudja venni csomagját! Telefonos egyeztetés szükséges! Fizetés átvételkor, vagy előreutalással, akár PayPal-lal is. cím: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31 (20eFt felett előreutalással)

PayPal

Szállítás KÜLFÖLDRE


Magyarország határán kívül eső (akár EU-s, akár nem) cím ismeretében tudunk csak konkrét árat e-mailben visszaigazolni. Kérjük, hogy mindenképpen várja meg a visszaigazolást! Külföldre történő szállítás esetében, mindig van szállítási díj! PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com

Szállítási díj: 15 000 Ft
PayPal

MPL - előreutalással (csak Magyarország)


Bankszámlánkra, vagy a PayPal rendszeren keresztül beérkezett végösszeg után csomagját a Magyar Postán keresztül, az Ön által megadott címre eljuttatjuk 10kg-ig. Feladástól max. 2 munkanap. 10 és 20kg között postán maradó csomagként veheti át. 20kg felett a szállítási díj egyeztetése szükséges! Számlatul.: Miklósy Dániel Róbert UniCredit Bank: 10918001-00000075-17510000 PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com

Szállítási díj: 1 590 Ft

Vásárlói értékelések


2017-04-20

ok

Hasonló termékek