biomaci.huÚJDONSÁGOK SAJTPRÉS 1 KG SAJTHOZ, TOFUHOZ

SAJTPRÉS 1 KG SAJTHOZ, TOFUHOZ

Ár: 18 999 Ft / db Újdonság!
Rozsdamentes anyaga következtében nem marja meg a savó.
Az alján és az oldalán lévő apró lyukak mentén könnyen távozik a sajt készítésénél keletkező felesleges folyadék.
A fokozatosan állítható tető segít a sajt minél tökéletesebb kipréselésében.
Karbantartása igen egyszerű, és gyors, nincsenek olyan részek, ahol megrekedne benne az apró maradék, és a nehéz hozzáférhetőség miatt, nem lehetne megfelelően tisztítani.
Élettartama jóval hosszabb, mint az egyébként ebben a témakörben használt készülékeknek. Tofu készítésére is alkalmas. Az 1 kg sajtot csak nagyon összetömörített alapanyagból tudjuk előállítani.
Sajtkendő használata javasolt.
Méretek: 150x115x185 mm
Belső átmérő:105 mm
Henger magassága: 135 mm
Ajándék sajtkendő!
Receptek: http://giudittakonyha.blogspot.hu/
Egyszerű sajt recept
A tejet felforralom, hozzáadom a sót, ezzel 15-20 percig gyengén forralom. Ízlés szerint bármilyen fűszerrel, pl: fokhagyma, petrezselyemzöld, bors.) Ezután óvatosan kavargatva belecsurgatom a kimért ecetet. Éppen, hogy forrásponton tartva, kb. 20 percig óvatosan kavargatom. A különvált savóból a sajtnak valót szűrőkanállal ruhába szedem, (sűrű szövésű géz) és mint a túrót hagyom kicsepegni, de csak rövid ideig. Utána présbe teszem ruhástól és a rugók mérsékelt lenyomása után rögzítem az akasztó füllel. bizonyos időközönként, szükség szerint, utána szorítok. Körülbelül 2 napig présben tartom. Ezt követően a présből is és a ruhából is kibontva, azonnal fogyasztható a sajt.
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

PayPal

Személyes átvétel Pécelen


Akkor válassza, ha az alábbi péceli címen át tudja venni csomagját! Telefonos egyeztetés szükséges! Fizetés átvételkor, vagy előreutalással, akár PayPal-lal is. cím: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31 (20eFt felett előreutalással, ill. megegyezés szerint.)
 Postaköltség: Ingyenes
PayPal

BIOMACI szállítás


Akkor válassza, ha Budapesten, vagy Pécelen és környékén át tudja venni csomagját. Ezeken a területeken a szállítás INGYENES! - Telefonos egyeztetés szükséges! Fizetés átvételkor, vagy előreutalással, akár PayPal-lal is. (20eFt felett előreutalással, ill. megegyezés szerint.)
 Postaköltség: Ingyenes
PayPal

Magyar Posta - előreutalással


Bankszámlánkra, vagy a PayPal rendszeren keresztül beérkezett végösszeg után csomagját a Magyar Postán keresztül, az Ön által megadott címre eljuttatjuk 10kg-ig. Feladástól max. 2 munkanap. 10 és 20kg között postán maradó csomagként veheti át. 20kg felett a szállítási díj egyeztetése szükséges! Számlatul.: Miklósy Dániel Róbert UniCredit Bank: 10918001-00000075-17510000 PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com
 Postaköltség: 1 590 Ft Ingyenes 19 000Ft értékű rendelés felett.

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.