SZTERAINSAV (1000G)

Újdonság!
A sztearinsav egy színtelen, viaszos szilárd anyag, vízben nem oldódik, olajokban és alkoholban viszont igen. Széles körben használt alapvető összetevője a kozmetikai termékeknek: szappanoknak, arckrémeknek, testápolóknak, borotválkozási termékeknek/haboknak; mintegy 2-10%-át téve…
1 900 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
A sztearinsav egy színtelen, viaszos szilárd anyag, vízben nem oldódik, olajokban és alkoholban viszont igen. Széles körben használt alapvető összetevője a kozmetikai termékeknek: szappanoknak, arckrémeknek, testápolóknak, borotválkozási termékeknek/haboknak; mintegy 2-10%-át téve ki az össztömegnek.
A krémek esetében elsősorban (segéd) emulgeátorként lépnek föl, illetve felerősítik más emulgeálók hatását. Az ilyen krémek könnyen megtapadnak a bőrön, ugyanakkor maga a kence szavatossági ideje is nő.
Más kozmetikai termékekben elsősorban sűrítőként illetve keményítőként alkalmazzák, mivel a „lotionok”, masszázsolajok és fürdőolajok elkészítéséhez a sztearinsav emulgeáló hatása gyenge.
A szappanok és samponok állaga illetve gyöngyház fénye szintén a sztearinsavnak vagy származékainak köszönhető. Konzisztencia növelő szerként való alkalmazásuk is gyakori.
Mivel egy felületaktív anyagokról van szó, e vegyületek erőteljes tisztító hatással bírnak: így a gyári szappanok, tusfürdők egyik alapanyaga.
A kozmetikai ipar továbbá kihasználják a sztearinsav azon tulajdonságát, hogy olvadáspontja magasabb a testhőmérsékletnél, így megakadályozza, hogy a kozmetikum «megfusson» a bőrön. Egyenletes “tartást” biztosít pl. a borotvahab vagy az alapozó esetében.

Szállítás

PayPal

Személyes átvétel Pécelen


Akkor válassza, ha az alábbi péceli címen át tudja venni csomagját! Telefonos egyeztetés szükséges! Fizetés átvételkor, vagy előreutalással, akár PayPal-lal is. cím: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31 (20eFt felett előreutalással)

PayPal

Szállítás KÜLFÖLDRE


Magyarország határán kívül eső (akár EU-s, akár nem) cím ismeretében tudunk csak konkrét árat e-mailben visszaigazolni. Kérjük, hogy mindenképpen várja meg a visszaigazolást! Külföldre történő szállítás esetében, mindig van szállítási díj! PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com

Szállítási díj: 15 000 Ft
PayPal

MPL - előreutalással (csak Magyarország)


Bankszámlánkra, vagy a PayPal rendszeren keresztül beérkezett végösszeg után csomagját a Magyar Postán keresztül, az Ön által megadott címre eljuttatjuk 10kg-ig. Feladástól max. 2 munkanap. 10 és 20kg között postán maradó csomagként veheti át. 20kg felett a szállítási díj egyeztetése szükséges! Számlatul.: Miklósy Dániel Róbert UniCredit Bank: 10918001-00000075-17510000 PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com

Szállítási díj: 1 590 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek