B - VITAMIN KOMPLEX (150 db)

A B-vitamin komplex tartalmazza az összes fontos B-vitamint, továbbá H-vitamint (biotint), para-amino-benzoesavat (PABS), kolint és inozitolt. A korszerű B-vitamin komplex készítmények folyamatos felszívódásúak, ami - vízben oldódó vitaminokról lévén szó - azért lényeges, mert így…
2 990 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
A B-vitamin komplex tartalmazza az összes fontos B-vitamint, továbbá H-vitamint (biotint), para-amino-benzoesavat (PABS), kolint és inozitolt.
A korszerű B-vitamin komplex készítmények folyamatos felszívódásúak, ami - vízben oldódó vitaminokról lévén szó - azért lényeges, mert így a B-vitamin komplex a szervezetből nem ürül ki gyorsan, hanem állandóan rendelkezésre áll, amikor szükséges.
A hajhullásra, korpásodásra, őszülésre, repedező, száraz bőrre, töredező, fénytelen körömre panaszkodó emberek közül kevesen tudják, hogy megoldást nem annyira a csodasamponok és a méregdrága bőrápoló krémek jelenthetnek, mint inkább a B-vitamin komplex bevitele.
A B vitamin kedvezően hat az idegrendszerre, és a test ezt használja gyorsan el stressz esetén.
Az idegrendszernek szüksége van B vitaminra, melyet a szervezet stresszhelyzetben felhasználhat. Egyes B vitaminok stabilizálják a magas tejcukor szintet is. A szorongás szempontjából legfontosabb a B6 vitamin.

Szállítás

PayPal

Személyes átvétel Pécelen


Akkor válassza, ha az alábbi péceli címen át tudja venni csomagját! Telefonos egyeztetés szükséges! Fizetés átvételkor, vagy előreutalással, akár PayPal-lal is. cím: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31 (20eFt felett előreutalással)

PayPal

Szállítás KÜLFÖLDRE


Magyarország határán kívül eső (akár EU-s, akár nem) cím ismeretében tudunk csak konkrét árat e-mailben visszaigazolni. Kérjük, hogy mindenképpen várja meg a visszaigazolást! Külföldre történő szállítás esetében, mindig van szállítási díj! PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com

Szállítási díj: 15 000 Ft
PayPal

MPL - előreutalással (csak Magyarország)


Bankszámlánkra, vagy a PayPal rendszeren keresztül beérkezett végösszeg után csomagját a Magyar Postán keresztül, az Ön által megadott címre eljuttatjuk 10kg-ig. Feladástól max. 2 munkanap. 10 és 20kg között postán maradó csomagként veheti át. 20kg felett a szállítási díj egyeztetése szükséges! Számlatul.: Miklósy Dániel Róbert UniCredit Bank: 10918001-00000075-17510000 PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com

Szállítási díj: 1 590 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek