BiFi egyesület

BiFi egyesület

A BiFi ( Bibliai Ifjúsági Szolgálat Egyesület ) üzemelteti a webáruházat 2014. decemberétől. Az itt megvásárolt termékekkel az egyesület munkáját segítik. A BiFi Szolgálat célja, hogy a fiatalokkal megismertesse a társkapcsolat építésének Bibliai alapelveit a mély válságok, a válás megelőzése érdekében. Ha Ön is egyetért azzal, hogy szükség van a párkapcsolatok megóvására és már fiatalon a tartós kapcsolatra való törekvés elősegítésére, akkor vásárlásával is támogathatja ezt az ügyet.

A bolt bevételével az egyesület működtetését támogatjuk. Amennyiben Ön is egyetért céljainkkal és szívesen adományozna, azt itt is megteheti nem csak vásárlásával, hanem bankszámlánkra utalással. Ebben az esetben a megjegyzés rovatban tüntesse fel: "Adomány". A BiFi egyesület a biomaci.hu webáruház átvételével egy időben elindította az adom.bolt.hu webáruházat is, ahol adományként átadott árucikkeket kínálunk. Látogasson el oda is!

Adományként elfogadunk használható játékot, működőképes műszaki cikket, háztartási kisgépet, barkács eszközöket, stb, amiket jóval a piaci ár alatt értékesítünk. Így jó minőségű dolgokhoz juthatnak azok az emberek is, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak.
Főbb tevékenységeink többek között: gyermekek, fiatalok támogatása, hátrányos helyzetű családok támogatása, válságban lévők segítése, adomány szétosztása a szeretetszolgálatokon, egyházakon keresztül.

Mivel az egyesület karitatív célokat szolgál, ezért alanyi adómentes. Ezért nincs külön nettó és bruttó ár feltüntetve. Természetesen emiatt az u.n. Áfás számlát úgy tudjuk kiállítani, hogy azon 0% ÁFA szerepel.

BiFi Szolgálat

Miklósy E. Zsolt

PayPal azonosító: biomacibolt@gmail.com